• Négyszínes Heidelberg ofszet technológia
• Canon digitális nyomdatechnika
• Széleskörű kötészeti megoldások
• Stancolás, dobozgyártás
• Grafika tervezés, szerkesztés

RGB Grafik - Digitális és ofszet nyomda

Marketinges vagy?

Akkor szinte folyamatosan kapcsolatban állsz grafikusokkal, webdesignerekkel, nyomdákkal, s szervezed céged (vagy más cégének) marketing munkáit. Tervezel, kreatívan gondolkodsz, új ötletek megvalósításán dolgozol, kiszolgálod célpiacod igényeit.

Ez nem könnyű feladat és mindig jól jön egy lelkes csapat, akire bármikor számíthatsz. Egy személyre vagy társaságra, aki segít a hatékony megvalósításban. A kezdeti lépéseknél a grafikussal tárgyalsz, majd a záró fázisban nyomdára van szükséged.

Mi mindkettőt kínáljuk egyben. Ránk számíthatsz!

Olvasd el cikkeinket, melyek azért születtek meg, hogy Neked segítséget nyújtsanak.

Papírvastagság kiválasztása

...az egyik legnehezebb választás

A nyomdai kivitelezéssel kapcsolatos egyik fontos kérdés, hogy milyen minőségű papírra nyomjuk a hosszabb-rövidebb ideig szerkesztett anyagunkat, a másik alapvető kérdés pedig, hogy milyen vastag legyen az a papír.

Ezeken nem lehet csak úgy átsiklani, mert ha nem jól döntünk, akkor annak többszörösen is érezhetjük negatív hatását. Milyen negatívumokra gondolunk itt?

Ofszet vagy műnyomó papír?

Marketingesként örülsz, ha odáig eljutottál, hogy az anyagot megszerkesztette a grafikusod és végre nyomdába adhatod a munkát. Azt gondolod, hogy már minden sínen van, amikor a nyomdász megkérdezi tőled, hogy milyen papírra nyomja az anyagot?

Tehát, ofszet vagy műnyomó?

Reviw on bokmaker Number 1 in uk William Hill Bonus by w.artbetting.net
Free Themes & Templates
http://artbetting.net/