• Négyszínes Heidelberg ofszet technológia
• Canon digitális nyomdatechnika
• Széleskörű kötészeti megoldások
• Stancolás, dobozgyártás
• Grafika tervezés, szerkesztés

RGB Grafik - Digitális és ofszet nyomda

Vállalkozást vezetsz?

Akkor magadnak is oda kell figyelned céged arculatára, megjelenésére.

Előfordulhat, hogy akad egy ügyes, lelkes kolléga, aki egyéb feladatai mellett jó ötletekkel, kreatív megoldásokkal járul hozzá a cég arculatának, marketingjének kialakításához, de hidd el, a gyakorlati megvalósítást ez esetben is érdemes tapasztalt szakemberekre bízni!

De, hogy az adott szakember munkáját - és ezzel költségét - a minimálisra tudd csökkenteni, ahhoz hatékony, gördülékeny együttműködés szükséges. Ehhez is kaphatsz néhány tanácsot alábbi cikkjeinkből.

Hirdetés, szórólap - Hol kezdjem?

Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor egy új megbízáshoz, bemutatkozáshoz, prezentációhoz vagy új vásárlók, partnerek megnyeréséhez készíteni kell egy szórólapot vagy hirdetést. Elsőre ez nem is tűnik bonyolultnak, de amint belevágunk, hirtelen kérdések és problémák hada sorakozik előttünk.

Névjegykártyát, de milyet?

Amikor egy vállalkozás elindul, az egyik első feladat, hogy névjegykártyát készítsünk. A névjegykártya cégünk, valamint saját magunk megnyilvánulási formája. Úgy kell kinéznie, hogy amikor valakinek átnyújtod, bizalmat, minőséget, pozitív benyomást keltsen, egyszerű, átlátható és könnyen olvasható legyen.

Reviw on bokmaker Number 1 in uk William Hill Bonus by w.artbetting.net
Free Themes & Templates
http://artbetting.net/