• Négyszínes Heidelberg ofszet technológia
• Canon digitális nyomdatechnika
• Széleskörű kötészeti megoldások
• Stancolás, dobozgyártás
• Grafika tervezés, szerkesztés

RGB Grafik - Digitális és ofszet nyomda

Névjegykártyát, de milyet?

Amikor egy vállalkozás elindul, az egyik első feladat, hogy névjegykártyát készítsünk. A névjegykártya cégünk, valamint saját magunk megnyilvánulási formája. Úgy kell kinéznie, hogy amikor valakinek átnyújtod, bizalmat, minőséget, pozitív benyomást keltsen, egyszerű, átlátható és könnyen olvasható legyen.

Összegyűjtöttük mindazon szempontokat, amelyeket egy névjegykártya készítésnél (és már a tervezésnél is) érdemes figyelembe venni:

  1. A névjegykártya legfőbb funkciója az adattartalom. Így fontos, hogy olvasható betűmérettel és arculati stílusban legyenek rajta feltüntetve a tulajdonos adatai
  2. Fontos, hogy a névjegykártya tükrözze a cég arculatát, így a céglogó a kártya elengedhetetlen eleme. Ha kisebb céged, vagy magánvállalkozásod nem rendelkezik önálló arculattal, akkor is válassz egy tevékenységedhez passzoló képi elemet, amiről könnyen beazonosíthatnak.
  3. A név mindig legyen vastagon kiemelve
  4. A név alá a titulus kerüljön
  5. A z elérhetőségek a fentiektől elválasztva, a kártya alsó részére kerüljenek. Amit a bizalomkeltés miatt célszerű feltüntetni: postai cím, telefonszám, e-mail cím (a fax és webcím még nem kötelező, de a mai világban a webcímet ne sokáig halogassuk, az első teendők között legyen, hogy készít egyet vállalkozásának.)
  6. Arculati elemek közül minimális designelem használatával egyedivé lehet tenni a névjegykártyát
  7. Kétoldalas névjegykártya készítését nem javasoljuk, főleg ha mindkét oldalán fontos információk vannak. Kétoldalt csak akkor használjunk, ha az egyik oldal csak szimbolikusan az arculati elemeket tartalmazza, illetve azonos adatokat tartalmazó, kétnyelvű kártya esetén.
  8. A névjegykártya általánosan használt mérete: 9x5 cm fekvő formátumú vagy 5x9 cm álló formátumú kivitelezés
  9. A névjegykártya szokásos anyaga 300-350g/m2 műnyomó papír, de persze kellő fantáziával rengeteg féle kreatív alapanyag is használható - de ne felejtsük el, a különlegességnek ára van!
  10. A névjegykártya akkor lesz jól megjegyezhető, ha a céged arculatát látványosan tükrözi, viszont a design nem megy a tartalom rovására

Nézd meg az általunk készített névjegykártyákat mintaképpen és képzeld el a sajátodat! Mi megvalósítjuk rövid idő alatt! Szerkesztés és nyomás egy helyen!

Reviw on bokmaker Number 1 in uk William Hill Bonus by w.artbetting.net
Free Themes & Templates
http://artbetting.net/